Huisfeest met Nepalees tintje
09 Maart 2015 | Nederland, Groningen
Het thema van het feest was “Geen Japal, maar Nepal!”, omdat het huisfeest in het teken van Nepal en het goede doel stond. Tijdens het huisfeest werden er shotjes verkocht in de speciaal gecreëerde shotjesbar en daarvan ging de gehele opbrengst rechtstreeks naar het goede doel. Er werd veel interesse getoond door alle feestgangers voor het goede doel en dit was ook goed terug te zien in de opbrengst. We hebben maarliefst €230,- opgehaald voor het goede doel!
Het feest ging door tot in de late uurtjes en tegen 6 uur keerden de laatste feestgangers weer huiswaarts. Een geweldige avond/nacht met een prachtige bijdrage voor het (toekomstige) schooltje in Nepal! Dank hiervoor gaat uit naar de bewoners van huize Meeuw voor het beschikbaar stellen van een geweldige feestlocatie met een prachtige Nepalese ambiance. Verder willen we alle aanwezigen bedanken voor hun bijdrage aan het goede doel.
Natuurlijk kunnen jullie ook nog steeds een steentje bijdragen aan het schooltje in Nepal.
Dat kan via rekeningnummer NL16ABNA0589776762 t.n.v. N. Heuvelink onder vermelding van Nepal.
Heb je verder nog leuke ideeën voor acties of andere vragen. Dan kun je altijd contact opzoeken met een van ons.
Liefs Janneke, Narelle, Martijn en Iris